Călărași Cup, powered by Ecoaqua
„Călărași Cup„ este o competiție dedicată juniorilor, copiilor care descoperă la cluburile lor tainele fotbalului. Pe plan local sunt aproximativ10 cluburi care pregătesc în urma unor antrenamente, tinerele talente. Pentru a ajunge la o performanță scontată, juniorii au nevoie de susținere și implicit participarea la competiții bine organizate care au ca scop descoperirea celor mai talentați fotbaliști.
„Călărași Cup„ a desfășurat la finalul anului trecut un turneu „pilot„ la care au participat mai multe cluburi de pe plan local dar și din județele învecinate. Întrecerile s-au desfășurat pe parcursul a trei zile în sala Polivalentă și s-au întrecut categorii de vârstă 2014-2015. Competiția a avut succes și asta pentru că pe plan local nu sunt organizate mai des astfel de întreceri care sunt esențiale pentru performanțele juniorilor.
Începând cu anul acesta, „Călărași Cup„ va deveni un turneu de tradiție la Călărași având ca sprijin operatorul de apă și canal, Ecoaqua Călărași. În acest mod, „Călărași Cup„ devine „powered by„ (cu sprijinul) Ecoaqua Călărași în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport.
„Am primit cu plăcere invitația de a susține această competiție dedicată fotbalului juvenil. Copii se antrenează la cluburile lor prin antrenamente intense dar performanța se vede atunci când întâlnesc adversarii, în întreceri de acest gen. Sunt mulți juniori talentați și trebuie să-i sprijinim pentru ca ei să performeze să ajungă unde își doresc. Ne vom implica și în alte proiecte care sunt benefice și vom contribui la dezvoltarea comunității locale„ – Eduard Grama, director general al Ecoaqua SA.
„Călărași Cup – powered by Ecoaqua„ va aduna la start anul acesta două categorii de vârstă 2012 și 2015. Categoriile 2012 se vor întrece în perioada 21-22 aprilie iar 2015 în perioada 22-23 aprilie. Întrecerile vor avea loc pe cele două stadioane amplasate în incinta Complexului Sportiv „Dunărea„. În cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile, competiția se va muta în sala Polivelenta „Ion C. Neagu„ din Călărași.
Obiectivele acestui proiect sunt:
- Creșterea performanței sportive la nivel local la categoriile de juniori.
- Promovarea fotbalului în Municipiul Călărași prin creșterea atractivității.
- Descoperirea tinerelor talente fotbalistice de pe plan local.
- Dezvoltarea numărului de practicanți ai sportului Rege prin implicarea copiilor într-o competiție organizată pe plan local.
Partener oficial: Direcția Județeană de Tineret și Sport (DJTS) Călărași.
________________________________________________________________
Despre Ecoaqua
ECOAQUA S.A CĂLĂRAȘI a fost creată în anul 2004 ca Operator Regional de apa si canalizare în județul Călărași. Compania a fost creată ca societate pe acțiuni, având nr. de inregistrare J51/393/2004 (cod unic:RO 16730672) și este deținută de autoritățile locale.
Principalele activităţi ale companiei ECOAQUA SA Calarasi sunt: captarea, tratarea, transportul, înmagazinarea şi distribuţia apei potabile, si colectarea, transportul şi epurarea apelor uzate.
Compania este totodata alături de consumatorii din colectivităţi, pentru a oferi soluţii tehnice şi construcţia instalaţiilor necesare distribuţiei de apa, precum şi pentru activităţi de testare şi analiză (dispunând în acest sens de personal şi laboratoare acreditate).
Compania ECOAQUA SA are sediul în municipiul Călăraşi şi este organizată în trei sucursale:
Sucursala Călăraşi, cu sediul în municipiul Călăraşi, care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Călăraşi, a oraşelor Lehliu-Gară şi Fundulea şi a comunelor Dorobanţu, Lehliu Sat, Nicolae Balcescu, Lupsanu, Ileana si Belciugatele;
Sucursala Olteniţa, cu sediul în municipiul Olteniţa, care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Olteniţa ,a oraşului Budeşti si comunelor Soldanu, Crivat, Spantov si Plataresti;
Sucursala Urziceni, cu sediul în municipiul Urziceni, care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Urziceni.
Obiectivul de bază al conducerii societăţii este satisfacţia cerinţelor clienţilor săi în ceea ce priveşte asigurarea din punct de vedere cantitativ şi calitativ a serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare.